PER ASPERA AD ASTRA
pe căi anevoioase, spre stele

luni, 14 iunie 2010

A fi sau a nu fi actor-voluntar în ACT FOR CHANGE…


Ce este Act for Change?

Act for Change este un program internaţional Youth In Action prin care voluntari olandezi ai organizaţiei Commundo vor pregati si vor susţine piese de
teatru social în diverse locatii din Sibiu împreună cu tineri voluntari ai organizaţiei Chance for Life.

Ce este teatrul social?

Teatrul social este o formă de teatru interactiv, o metodă de intervenţie care încurajează participanţii să ia atitudine, să apere valorile şi principiile morale în care cred şi să găsească soluţii reale în confruntarea cu o situaţie de discriminare sau opresiune. Dacă joci într-o piesă de teatru social, trebuie să fii gata în orice moment să faci faţă răsturnărilor de situaţie, schimbărilor neaşteptate, improvizaţiei!

Când are loc Act for Change?

Proiectul se va desfăşura în perioada 3 – 17 iulie 2010, in Sibiu, la Biblioteca Judeţeană ASTRA

Vrei să faci parte din Act for Change?

Dacă vrei să influenţezi atitudinea celorlalţi printr-un act artistic într-un mediu intercultural, trimite CV-ul tău si formularul de aplicare atasat pe adresa cristina.apostol@chanceforlife.ro până la data de 20 iunie 2010!

Nu trebuie să ai experienţă în domeniu! Tot ceea ce dorim de la tine este dăruire, engleză la nivel conversaţional şi deschidere spre nou!

Ce câştigi tu?

Sentimentul de a fi produs o schimbare în bine în societate, recunoaşterea talentului şi dedicării, şansa de a participa la schimburi internaţionale, atât în ţară, cât şi în străinătate şi ocazia de a te dezvolta personal.

Ce câştigăm noi?

Un nou membru valoros în echipa noastră!

Cine ne sprijină?

  • Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu

  • Direcţia Judeţeană de Tineret Sibiu

Nu eşti lămurit încă?

Trimite un e-mail cu întrebările tale pe adresa cristina.apostol@chanceforlife.ro şi îţi vom răspunde cât mai curând posibil!


Cum să rezişti unei astfel de oferte??? :)

aceasta-i întrebarea!


ACT reACT impACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu