PER ASPERA AD ASTRA
pe căi anevoioase, spre stele

luni, 5 august 2013

Borcanul cu Povești de Groază

Eveniment: Lectură în aer liber
Titlu: Borcanul cu Povești de Groază
Organizatori: Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, Biblioteca Publică Marpod și Primăria comunei Marpod

Locul: Borcanul cu dulceață de povești din Marpod (str. Principală, nr. 327) în parcul din fața primăriei
Data: vineri, 9 august 2013
Orele: 22:00-24:01



Cât de frică îți este să citești? 

Dar, cât de frică îți este să citești o poveste de groază și cât de înspăimântat ești de monștri, zombi și alte ființe ale întunericului?
Demonstrează că ai curaj să citești cu voce tare în prima noapte de lectură la lumina felinarelor în Marpod, lângă Borcanul cu dulceață de povești.

Nu toate poveștile sunt dulci, unele sunt amare sau extrem de sărate, pentru că povestea în sine  reprezintă o piesă din puzzelul vieții care, spre marea dezamăgire a optimiștilor, nu este un tort de frișcă, ci o mâncare de spanac cu mult (prea mult) usturoi.
Dacă ești un iubitor al genului literaturii horror pentru copii, sau dacă ești un fan al celebrului R.L. Stine și a seriei Goosebumps: cărțile care îți dau fiori, te așteptăm la Marpod cu prietenii și cu familia.

Nu rata o experiență fabuloasă despre care vei povesti cu mândrie la începutul școlii, atunci când vei fi întrebat: ”ce ai făcut special în vacanță?”
Câți dintre colegii sau, mai ales colegele tale, se vor putea lăuda cu lectură la miezul nopții într-un sat straniu din Transilvania?

Rămâne stabilit să ne vedem vineri, 9 august, la orele 22:00, lângă fântână, în parcul din fața Bibliotecii din Marpod. Nu ai cum să nu o găsești, toată lumea a auzit de ea, poate și pentru că este singurul loc în care fantomele nu au curajul să intre. Dacă ești cu noi, ești în siguranță!

NU ar strica să iei cu tine un COSTUM sau o MASCĂ, sau poate chiar o LANTERNĂ, așa, pentru atmosferă… :D



Eveniment realizat de Florinela Anca Vasilescu coordonator al Departamentului Metodic. Comunicare. Programe al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu în colaborare cu Biblioteca Publică și Primăria comunei Marpod.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu