PER ASPERA AD ASTRA
pe căi anevoioase, spre stele

sâmbătă, 12 iulie 2014

Călătorește în minunata lume a cărților într-o fabuloasă barcă de hârtie!

Pentru perioada 14 iulie-11 septembrie 2014, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a pregătit un program special de vacanță, menit să contribuie la starea de bine, relaxare și învățare prin joc. Secția pentru Copii îi invită pe cei mici, alături de prieteni și împreună cu părinții și bunicii la ateliere, cursuri, lectură publică și aparte, vizionări de filme, spectacole de teatru. 


O invitație este greu de refuzat, dacă ținem cont, atât de valoarea colecțiilor, cât și de modul în care acestea sunt puse la dispoziția publicului, instant și gratuit. Spațiile generoase și moderne reprezintă un alt avantaj pentru desfășurarea de activități cu foarte mulți prieteni, în deplină siguranță și în compania a trei bibliotecare specializate în activități de animație culturală pentru copii: Ana Coca, Paula Mihalache și Alina Todea.

Timp de 9 săptămâni în secția pentru copii vor rula mai multe ateliere din domenii și cu teme diferite, după cum urmează:
Luni: Atelier de hand made/ lucru manual/ tehnici de origami; Atelier de lectură și cultură germană pentru începători; Atelier de studiu al personajelor de poveste; Ore bune de lectură școlară recomandată.
Marți: Atelier de descoperit povești de odinioară; Ore de studiu al softurilor de editare text și imagine într-un curs de inițiere IT, atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Miercuri: Atelier de lectură și cultură engleză; Atelier de artă plastică; Atelier de lectură și cultură germană pentru avansați.
Joi: eCinemateca cu două secțiuni, film documentar și romane ecranizate; Atelier de artă dramatică, Scenă & Cortină, realizat împreună cu Raluca Neacșu, actor-păpușar.
Vineri: Biblioatelier de scriere creativă și rostire cu tâlc a poveștilor; Atelier de Teatru cu și pentru copii.


Pentru a vă convinge de autenticitatea celor prezentate, vă așteptăm de luni până vineri, între orele 10-18, la Secția pentru copii și Tineret a BJ ASTRA Sibiu, str. G. Barițiu, nr. 9, corp B, etajul 1.
0269 210551 int. 108

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu