PER ASPERA AD ASTRA
pe căi anevoioase, spre stele

joi, 4 octombrie 2012

despre campanie și entuziasm



Sunt anumite dimineți în care entuziasmul profesional intră în zona de avarie, fiind acoperit de oboseală și circumspecții. Și, chiar dacă, în toate proiectele propuse convingerea personală este definitorie, în impactul cu marele zid al indiferenței generale, aceasta prezintă leziuni ușoare-descurajatoare. În astfel de momente, caut (exclus google :) un semn, invoc o confirmare că sunt pe drumul cel bun.
Și da, motoarele se ambalează din nou, iar pentru asta nu a fost nevoie de o revoluție, ci doar de câteva cuvinte dintr-un e-mail care demonstrează că povestea merită să meargă mai departe, iar obstacolul nu este altceva decât un filtru al propriei determinări.
Mulțumesc acestui om minunat, care a salvat o dimineață mohorâtă: 

Buna ziua,

   Am gasit in ziarul "Sibiu100%" o mentiune cu titlul "Doneaza o carte copiilor din satele sibiene". 
Daca ajuta cu ceva, imi desfasor activitatea pe bulevardul Mihai Viteazu. As putea sa colectez aceste carti pentru cei care locuiesc in zona sau as putea distribui flyere despre aceasta actiune sau altele.
Concret, ma ocup cu vanzarea de popcorn (comert ambulant) si sunt oricum pe strada, daca pot spune asa.
Daca gasiti o oportunitate in ceea ce v-am scris, va rog sa ma contactati.
Colaborez si cu Muzeul Satului Sibiu, pentru care distribui flyere.

    Cu stima,
        C. M.

3 comentarii:

  1. Doamna Anca Vasilescu,

    Doresc sa va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ati scris despre intentia mea de a distribui fluturasi.
    Recunosc ca am fost putin surprins de reactia dvs. Desi este vorba doar despre voluntariat, nu m-am asteptat sa gasesc initiativa si motivatie in mediul „bugetar”.
    Este a doua oara (dupa experienta cu cineva de la Muzeul Satului Sibiu) cand mi se intareste convingerea ca nu poate exista Stat fara mediul privat si invers. Acum sunt convins ca un Stat n-ar putea exista fara institutiile sale de baza (implicit cele ce tin de cultura).

    Dupa aparitia articolului dvs. pe blog, am avut mai multi clienti „atipici” la popcorn. Avand ceva experienta in comertul stradal, cunosc foarte bine profilul cumparatorilor mei.
    Intr-o singura zi am avut multi clienti care ieseau din tiparele cumparatorului sibian de popcorn.
    Doresc sa le multumesc acestor sibieni pentru ca au trecut peste retincenta si dispretul cu care este tratat de obicei un vanzator ambulant in Sibiu.
    Desi nu m-am nascut vanzator de popcorn si nici nu m-am pregatit in viata pentru asta, este o activitate care-mi place foarte mult si pe care mi-am ales-o singur.
    Revenind la acei clienti „atipici”, obisnuiti mai mult cu cuvantul „cocosei” decat „popcorn”, le dedic cateva linkuri (cu permisiunea dvs.) despre produsul pe care-l vand.
    Odata cu aceste linkuri, imi cer scuze daca randurile mele nu-si au loc in acest loc, dar consider ca m-ati provocat publicandu-mi e-mailul. :)


    http://www.gandul.info/magazin/popcornul-reduce-riscul-aparitiei-cancerului-4780929

    http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/popcornul-mai-sanatos-decat-legumele-1158482

    http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/popcornul-e-mai-sanatos-decat-legumele-si-fructele-spun-oamenii-de-stiinta-258600.html

    http://www.topfitness.ro/sfaturi-pentru-slabit/nutritie-informatii/popcorn-ingrasa/


    http://www.foodstory.ro/nutritie/studiul-care-demonteaza-toate-miturile-popcorn-ul-contine-mai-multi-antioxidanti-decat-fructele-si-legumele

    http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/popcornul-mai-sanatos-decat-fructele-si-legumele-gustarea-are-mai-multi-antioxidanti-9439810

    http://www.casamea.ro/lifestyle/sfaturi/sanatatea-ta/popcornul-izvor-de-sanatate-contine-mai-multi-antioxidanti-decat-fructele-8026

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/popcornul-cel-putin-la-fel-de-sanatos-ca-legumele-si-fructele-973560.html

    http://www.sanatate-curata.com/despre/popcorn/#axzz1uiX2D68S

    http://www.dieta-slabire.com/diete/4055/slabeste-cu-popcorn-floricele-de-porumb/#comment-565

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur că sunt oameni ca dumneavoastră. Felicitări! Bravo!

    RăspundețiȘtergere